El preu mitjà de l'habitatge a Reus se situa en els 74.618 euros

El preu mitjà de l'habitatge a Reus se situa en els 74.618 euros

25 de Novembre de 2013, per Redacció

Cedida

La segona fira immobliària Acordia ha tancat portes aquest diumenge al migdia, a les instal·lacions de la Llotja i amb una bona valoració per part de les set empreses que agrupen l'entitat. Durant el certamen, s'han donat dades sobre l'estat del mercat a Reus. Des de l'1 de gener fins al 30 de setembre de 2013 s'han realitzat a la ciutat un total de 346 operacions, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). D'aquestes, un 41% (142) han anat a càrrec d'immobiliàries d'Acordia.

En funció d'aquest balanç, Acordia assegura que el preu mitjà de l'habitatge se situa en 74.618 euros, mentre que el preu mitjà per metre quadrat, en 1.027 euros. El percentatge de finançament mig és del 42% de les operacions, mentre que el percentatge de compres sense cap finançament se situa en els 47 punts. Per últim, l'edat mitjana dels compradors és de 41 anys.

Article original de Reusdigital.cat

Èxit de la primera edició de l”’Open House” a Reus

Èxit de la primera edició de l”’Open House” a Reus, la nova fórmula per vendre un pis en 24 hores

 

  • ACORDIA, grup de set immobiliàries de Reus, aconsegueix vendre un pis d’alta gama mitjançant un nou sistema importat dels Estats Units

 

  • 23 famílies van visitar aquesta cèntrica vivenda que finalment es va vendre al preu de 209.000 euros

 

 

ACORDIA, l’entitat que aplega set de les principals immobiliàries de la ciutat, continua innovant i cercant noves fórmules per aconseguir vendre la seva selecció d’habitatges en un moment de dificultats en el sector. Ara la novetat es diu ”Open House”, una jornada immobiliària de portes obertes per comercialitzar un pis de gamma alta ubicat, en aquesta ocasió, al cèntric carrer de Sant Joan. Aquesta tècnica s’utilitza habitualment als Estats Units per vendre vivendes de segona mà. Aquesta iniciativa ha estat la primera vegada que s’ha portat a terme a Reus, segons explica Dídac Rodríguez, president d’ACORDIA, que destaca “l’important que és innovar en les tècniques de venda en un moment com l’actual”.

 

Durant tot el dissabte -de 10 del matí a 9 del vespre- es va poder visitar el tercer A del número 36 del carrer de Sant Joan, un pis de 158 m2 útils, de 5 dormitoris, tres banys, amb una situació estratègica, a tocar de la plaça de les Oques i del Mercat Central. Els interessats van poder accedir-hi lliurament, sense cita prèvia, ja que la vivenda estava oberta sota la supervisió dels agents d’ACORDIA que van informar de les possibilitats d’aquest magnífic pis.

 

Van ser més d’una vintena les famílies que van visitar el pis, valorat en 220.000 euros i que per aquesta promoció es va posar a la venta al preu de 209.000 euros, amb una rebaixa addicional del 5%. Concretament van ser 23 les famílies interessades en el pis que el van visitar. A mig matí, segons recorda Rodríguez, ja tenien el compromís formal amb la família que finalment l’ha comprat.

 

“Tot i l’èxit de l’operació hi va haver d’altres famílies que es van quedar sense poder-lo adquirir, tot i que la vivenda els va satisfer enormement. Per aquest motiu, des d’ACORDIA estem treballant per buscar a tots aquests possibles compradors un pis que els pugui satisfer les necessitats que tenen”, explica Dídac Rodríguez, que també ha afegit que després de l’èxit de la iniciativa no es descarta repetir de nou l’”Open House” per donar sortida a d’altres habitatges.

 

ACORDIA, iniciativa pionera

 

L’”Open House” és una nova iniciativa d’ACORDIA, l’entitat creada l’any 2011 com associació MLS (Multiple Listing Service) pionera a casa nostra, que va néixer amb l’objectiu de potenciar recursos i rendibilitzar sinèrgies entre tots els membres del grup (multi exclusiva). Tot això per oferir noves solucions adaptades a la venda d’immobles en el complex i difícil mercat actual. D’aquesta voluntat de treballar en conjunt va néixer la fira immobiliària ACÒRDIA de la que ja s’han realitzat dues edicions a la Llotja de Reus, i ara es genera aquest nou concepte de l’”OPEN HOUSE” que canvia totalment el sistema de venda de pisos de segona mà a la ciutat.

 

La feria inmobiliaria Acordia se estrena con un centenar de ofertas

La feria inmobiliaria Acordia se estrena con un centenar de ofertas

MÒNICA JUST | 27/11/2011 17:18
 
 Hace sólo un par de semanas que se materializó la compra del local de la Llotja por parte de la Cambra de Comerç, y la actividad ya se ha intensificado en este emblemático espacio. Y es que este fin de semana se ha convertido en sede de la primera Fira Immobiliària Acordia Reus, una entidad que se presentó públicamente la semana pasada y que aglutina las nueve principales inmobiliarias de la ciudad -Àgora Activa, Finques Martí, Brisasol, Arunda Gestión Inmobiliària, Finques Vilanova, Fortuny Juroca, Ota Immobiliària, SAF Reus i Grupo Inmobiliario Gonzalez-. En esta primera edición, las agencias proponen un centenar de ofertas multi exclusivas -lo que exponen allí, sólo puede encontrarse allí- de pisos, casas, chalés, parkings, terrenos y locales, por precios que oscilan entre 55.00 y 717.000 euros. Y parece que han empezado con buen pie, ya que, entre la tarde del viernes y la mañana de ayer, ya se habían superado los 70 contactos y cerrado varias operaciones, con la expectativa de mantener y hasta intensificar el ritmo durante todo el fin de semana.

«La crisis está presente, y si antes el trabajo ya venía mientras estábamos sentados en la oficina, ahora es el momento de reinventarnos y de movernos». Esta es la premisa de la que parten los impulsores de este proyecto, quienes creen que la unión hace la fuerza y que lo más importante es trabajar conjuntamente, abiertos a la adhesión de más empresas que compartan su misma filosofía.

Acordia ajusta los precios al mercado actual teniendo en cuenta las características de cada inmueble, y las inmobiliarias aprovechan la cita para proponer ofertas especiales por tratarse de una feria. También preparan algún que otro obsequio para sus clientes. La cita cerrará mañana al mediodía tras tres días en que el mundo inmobiliario se ha acercado un poco más a la ciudadanía. La voluntad es de continuidad.

Fuente: Diari de Tarragona

La Llotja de Reus celebra la Fira Immobiliària Acordia

Redacció 24 de novembre de  2011

Aquest divendres, 25 de novembre, obrirà portes la primera fira immobiliària Acordia a les instal·lacions de la Llotja de Reus. Es tracta d’una iniciativa de l’associació del mateix nom que aplega a nou de les principals immobiliàries locals. Una entitat que es va presentar en societat la setmana passada a la Cambra de Comerç.

Acordia és una associació MLS (Multiple Listing Service) pionera a la zona, que neix amb l’objectiu de potenciar recursos i rendibilitzar sinèrgies entre tots els membres del grup, per oferir noves solucions adaptades a la venda d’immobles en el complex i difícil mercat actual. En aquesta línia s’emmarca la primera Fira immobiliària que es realitzarà a la Llotja durant tot el cap de setmana. Les hores d’atenció al client són el divendres de 4 a 8 de la tarda; dissabte de 10 del matí a 2 de la tarda, i de 4 a 8 de la tarda; i diumenge de 10 del matí a 2 del migdia.

Fuente: Reusdigital.cat

Nueve inmobiliarias de Reus se asocian y forman Acordia

25-11-2011 / 11:10 h

Reus (Tarragona), 25 nov (EFE).- Las nueve principales inmobiliarias de Reus se han asociado y formado Acordia, una MLS -entidad de servicios múltiples- que a partir de hoy se muestra en la Lonja de esta población en la primera feria inmobiliaria homónima.

Según informa la Cámara de Comercio de Reus, esta primera feria Acordia, que se celebra desde hoy y hasta el domingo, es una iniciativa de esta asociación, que pretende potenciar recursos y rentabilizar sinergias entre todos los miembros del grupo.

Así, Acordia ofrece nuevas soluciones adaptadas a la venta de inmuebles en el difícil mercado actual. EFE

Fuente: ABC